Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کارشناس مسائل داخلي گفت: قاليباف در اولين برنامه خود با صحبت‌هايش آتش در خرمن تزوير و ثروت 4 درصدي‌ها انداخت.

به گزارش سرويس سياسي جام نيـوز، محمد عبداللهي کارشناس مسائل داخلي، در ارزيابي فضاي انتخابات دوازدهم گفت: با نطق شب گذشته شهردار تهران رقابت ها وارد فضاي جدي و گرم تري شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قابل درک بود که حضور قاليباف در انتخابات تنور انتخابات را داغ مي کند. او نشان داد که در دور جديد با برنامه هاي منسجم، گره گشا و نياز روز کشور آمده است. بايد اعتراف کرد يکي از نامزدهايي است که در پس حرف هايش ساعت ها و روزها کار کارشناسي و دقيق صورت گرفته است.

وي با انتقاد از کساني که تحقق تعهدات قاليباف را رويايي مي دانند و گاها مسئولان دولتي نيز با کنايه به آن حمله مي کنند، يادآور شد: جنبش 96 درصدي ها به اين افراد در 29 ارديبهشت ثابت خواهد کرد چه کساني حرف دل مردم را مي زنند و چه کساني با موج سواري و انحراف واقعيات دنياي اقتصاد، سعي دارند کشور را در حالت کنوني حفظ کنند. مشخص است که منافع 4 درصدي ها به کدام گروه و جريان گره خورده است و به هيچ وجه رضايت نمي دهند وضع موجود تغيير کند، حتي اگر به بهاي تغيير واقعيات مسلم اسناد بالادستي و برنامه چشم انداز 1404 باشد.

اين کارشناس مسائل داخلي خاطر نشان کرد: از زماني که در اين کشور نفت فوران کرد تا به امروز، مديراني ايران را به نفت خام فروشي معتاد کرده اند. هنر اين نيست که 3 ميليون، 4 ميليون يا 6 ميليون بشکه نفت توليد شود و به سمت کشورهاي صنعتي بارگيري شود، هنر اين است که اين نفت را در صنايع پتروشيمي و مصنوعات پليميري به کالاي با ارزش تبديل کنيم و بعد با ارزش افزوده چند ده برابري صادر کرد. کساني که امروز در نقش دلالان نفتي حتي در ميان مسئولان نفوذ دارند، هرگز به چنين طرحي رضايت نمي دهند، چرا که منافع آنها به نفع 96 درصد به خطر مي افتد.

عبداللهي افزود: صحبتي که قاليباف درباره ايجاد 200 هزار شغل مستقيم و 400 هزار شغل غير مستقيم با افزايش يک ميليون تني توليدات صنايع پتروشيمي و مصنوعات پليمري کرد، واقعيتي است که در اين صنايع وجود دارد و 13 ميليون ظرفيت و پتانسيل مي توان در اين بخش فعال کرد. کارشناسان و مديران بخش خصوصي در حوزه پتروشيمي سال هاي سال است که فرياد مي زنند که براي ايجاد اشتغال مي بايست دست از خام فروشي برداشت و آن را تبديل به محصولات با ارزش کرد تا در کنار افزايش ارزش صادرات، ميليون ها شغل براي جوانان ايجاد شود، ولي گوش شنوايي نيست. در حاليکه در صنايع بالا دستي نفت ايجاد هر شغل 380 هزار دلار هزينه بر مي دارد اما در صنايع پايين دستي تنها 30 هزار دلار براي هر شغل نياز است. معلوم است که شنوايي خود را از دست داده اند و نمي توانند واقعيات جديد علم اقتصاد را درک کنند.

وي در پايان با بيان اينکه مردم بدون شک به دنبال تغيير جدي در روند اداره کشور و ايجاد جهش در مسير توسعه و پيشرفت اقتصادي هستند، گفت: قاليباف در اولين برنامه خود حرف از دل مردم زد و با صحبت هايش آتش در خرمن تزوير و ثروت 4 درصدي ها انداخت. 4 درصدي که با قدرت و رسانه ها و قلم به مزد بگيرانش سعي خواهد کرد تا موج تغيير را فرو نشانند. اما بايد اذعان کرد تنها راه نجات کشور از بحران تغيير دولت کنوني است. در صورتي که بحران هاي اقتصادي ادامه يابند، ظرفيت جامعه گرفتار در مشکلات اقتصادي و معضلات اجتماعي به سر خواهد آمد و ديگر نمي توان جلوي بحران هاي اجتماعي را به اين سادگي ها گرفت.

506
تسنيم


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۹۴۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند

هرساله با نزدیک شدن به روز‌های گرم سال، در کشور با وارد مدار شدن سیستم‌های سرمایش، مصرف برق به طور تدریجی افزایش پیدا می‌کند. آخرین آمار‌های وضعیت شبکه برق کشور نشان می‌دهد که در روز‌های گذشته مصرف برق نسبت به سال گذشته افزایش چند هزار مگاواتی داشته است.

از این جهت که در روز‌های گرم تابستان با ناترازی در تولید و مصرف برق مواجه هستیم، وزارت نیرو اقداماتی را پیش بینی می‌کند تا عبور موفق از تابستان و بدون قطعی برق رقم بخورد. در همین راستا امسال برنامه‌ای ۱۸۰ اقدامه در بخش‌های توسعه نیروگاه‌ها، افزایش و اصلاح شبکه و مدیریت مصرف برق برای تامین برق پایدار پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است.

بخش مهم دیگر این برنامه‌ها انجام به موقع تعمیرات نیروگاهی است. در حال حاضر بیش از ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور از طریق نیروگاه‌های حرارتی تامین می‌شود و هم رقم ضرورت آمادگی این واحد‌های نیروگاهی را برجسته می‌کند.

برنامه‌های تعمیراتی نیروگاه‌ها پس از عبور از فصل گرم سال و شروع مهر آغاز شده و طبق برنامه اعلام شده باید تا پیش از خرداد و همزمان با افزایش دما نیروگاه را به آمادگی ۱۰۰ درصدی از لحاظ تعمیراتی برسند و پاسخگوی تقاضای مصرف در فصل گرم سال باشند.

در ادامهدناصر اسکندری معاون راهبری شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاه‌های برق حرارتی تامین می‌شود گفت: با توجه به اینکه بخش اعظم تامین برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است، از این رو آمادگی کامل این واحد‌ها برای تولید برق پایدار در فصول گرم سال اهمیت مضاعفی دارد.

وی گفت: فصل تعمیراتی نیروگاه‌های حرارتی باید تا قبل از خرداد هر سال به پایان برسد، چرا که از این ماه با افزایش مصرف برق کشور نیروگاه‌ها باید آمادگی کاملی برای پاسخگویی به بار مصرف این بازه زمانی داشته باشند.

این مقام مسئول در خصوص برنامه‌های تعمیراتی امسال گفت: در همین راستا از ابتدای مهر سال گذشته به منظور آماده‌سازی این واحد‌ها برای تولید انرژی پایدار در ماه‌های گرم سال، بالغ بر ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در دستور کار قرار گرفته است که تاکنون ۹۳ هزار مگاوات از این برنامه عملیاتی شده و امیدواریم با اتمام به موقع برنامه‌های یاد شده تا نیمه اردیبهشت‌ماه بتوانیم تمامی واحد‌های نیروگاهی را برای تامین برق پایدار روز‌های اوج مصرف برق کشور در اختیار داشته باشیم.

رکورد تعمیرات نیروگاهی امسال شکسته می‌شود 

گفتنی است، سال گذشته برای نخستین بار در صنعت برق حدود ۹۷ هزار مگاوات برنامه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی پیش از شروع پیک مصرف برق تابستان به پایان رسید و امسال رکورد جدیدی در این زمینه به ثبت خواهد رسید.

در این راستا ساناز جعفرزاده مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بهره‌برداری تولید در خصوص جزئیات برنامه‌های تعمیراتی امسال گفت: از ابتدای مهر سال گذشته به منظور تأمین برق پایدار پیک تابستان امسال بیش از ۱۰۵ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در دستور کار قرار گرفته است. تاکنون بیش از ۹۰ هزار مگاوات از این برنامه عملیاتی شده است و امیدواریم با اتمام به موقع برنامه‌های یاد شده بتوانیم تمامی واحد‌های نیروگاهی را برای تأمین برق پایدار روز‌های اوج مصرف برق کشور در اختیار داشته باشیم.

با اشاره به اینکه برخی از تعمیرات نیروگاهی به دلیل تداوم گرما در تابستان ۱۴۰۳ به تعویق افتاد گفت: یک سری از تعمیرات ما برای شهریور پیش‌بینی شده بود که به علت تداوم گرما به مهر معوق شد. اما چیزی که بیشتر بر روی حجم تعمیرات اثر گذاشت بود این بود که دچار تراز منفی سوخت در فصل زمستان بودیم و به این علت خیلی از تعمیرات در زمستان هم برای کمک به تامین بار شبکه به تعویق افتاد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳
  • ایران: راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • 9۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • ببینید | اولین واکنش وزارت ورزش به تغییر نام باشگاه استقلال
  • ببینید | نماینده اصولگرای مجلس تقصیر هک شدن سامانه مجلس را گردن عضو شورای شهر انداخت!
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند +اسامی